White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

The Mars Volta is ontwaakt

Leestijd: < 1 minuten

Het volgende bericht is waarheid. Wees gewaarschuwd. The Mars Volta is ontwaakt van hun lange, volgens sommige op deze aarde te lange, hiatus. Jawel, het quintet is actief en heeft direct al een potje vuurwerk de wereld ingeslingerd.

De band heeft namelijk een nieuwe single online gezet inclusief een videoclip. Die nieuwe single van The Mars Volta heet ‘Blacklight Shine’. Men is gewaarschuwd, want de onderstaande videoclip is dus echt de nieuwe single van dit bijzondere, geniale stel.

Return of legends

Om de comeback nog meer caché te geven: Omar Rodriguez-López en Cedric Bixler-Zavala zijn weer van de partij. Het roemruchte duo van At The Drive-in kent naast hen ook nog oud-bekenden. Marcel Rodriguez-López, broertje van inderdaad, was ook al een tal van jaren in de band voordat de pauze werd ingelast. Eva Gardner was er juist sinds 2002 uit. Deze bassiste is ook terug om het feest te vieren. De enige nieuwkomer in de line-up is Willy Rodriguez Quiñones. Hij is de drummer.

Mensen in de Verenigde Staten hebben helemaal geluk. De band gaat daar namelijk ook op tournee. Zodra The Mars Volta naar Europa komt of zodra er meer nieuws rondom deze band is, zal het als een ketel kokend water het lezende publiek in gegooid worden.

The Mars Volta 2022

The Mars Volta online

Website
Instagram
Twitter
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén