White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Titeltrack aankomende plaat Misery Index online

Het is nog twee weken geduld hebben, maar dan komen de extreme grootmeesters van Misery Index met hun nieuwe plaat. Om de fans, en de rest van deze aardkloot, alvast een beeld te geven van die release, heeft Misery Index de titeltrack van dat nummer online gezet.

‘Complete Control’ is die titeltrack van de aankomende langspeler van Misery Index. Dat album komt dus op 13 mei uit via Century Media. De video voor dat nummer is geregisseerd en geëdit door J.T. Ibanez. Check het resultaat hieronder.

Reactie Misery Index

“Complete Control” draws equally on our hardcore punk and old school death metal influences. The lyrics describe the awakening of a protagonist; one who becomes acutely aware of the totalizing power structures in everyday society that work not just from “above” – but from within as well.”

Na ‘The Eaters And The Eaten’ en ‘The Infiltrators’ is dit de derde track van Complete Control die online is gezet. Overigens kent de deluxe-versie van dat album nog een extra ep. Daarop staat naast een aantal demo’s ook een cover van Entombed.

Komende zomer zal Misery Index ook flink langs de Europese festivals touren. Waar in Frankrijk Hellfest wordt aangedaan, staat in België Alcatraz Metal Fest op het programma. Tevens zal Misery Index ook op Stonehenge in Steenwijk te zien gaan zijn. Genoeg kans dus om deze groep live te gaan genieten.

Misery Index 2022

Misery Index online

Website
Facebook
Instagram

CENTURY MEDIA ONLINE

Website
Webshop

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén