White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Tweede single aankomende plaat Kayak online

Leestijd: 2 minuten

Het was eind februari toen de Nederlandse symfonische rockers van Kayak met de single ‘Mystery‘ kwamen. Dat was de eerste single van de aankomende studioplaat, welke Out Of This World zal gaan heten. Inmiddels heeft Kayak ook de tweede single van dat album online gezet.

Die tweede single van de nieuwe plaat van Kayak heet ‘Waiting’. Ton Scherpenzeel:  “Niet het soort nummer dat men zou verwachten van Kayak, dus des te meer reden om dit te doen. We krijgen in dit liedje een klein maar ongemakkelijk kijkje in de wereld van iemand die zijn obsessie voor een ander persoon verwart met liefde.” Check die nieuwe single van Ton Scherpenzeel en zijn kompanen hier:

Het album is nu ook beschikbaar voor pre-order en is beschikbaar als een gelimiteerde cd Digipak, Gatefold 2LP + cd en als digitaal album. Een exclusieve bloedrode vinyleditie is rechtstreeks verkrijgbaar bij de band. Pre-order nu via deze link.

OUT OF THIS WORLD

Out Of This World is het achttiende studioalbum van de band, met 15 nieuwe nummers, verspreid over 70 minuten. Energiek en ongelooflijk divers materiaal met nog altijd de herkenbare Kayak-sound. Het is duidelijk dat de nieuw gevonden energie nog meer in een stroomversnelling is gekomen sinds Hans Eijkenaar zich weer bij de groep heeft aangesloten. Hoewel ze alle tours moesten afzeggen omdat Ton Scherpenzeel eind 2019 een hartaanval kreeg, en de Covid-pandemie verder roet in het eten gooide, horen we een band die sinds het overlijden van Pim Koopman in 2009 niet meer zó samen, evenwichtig en gemotiveerd heeft geklonken.

TRACKLIST OUT OF THIS WORLD

 1. Out Of This World
 2. Waiting
 3. Under A Scar
 4. Kaja
 5. Mystery
 6. Critical Mass
 7. As The Crow Flies
 8. The Way She Said Goodbye
 9. Traitor’s Gate
 10. Distance To Your Heart
 11. Red Rag To A Bull
 12. One By One
 13. A Writer’s Tale
 14. Cary
 15. Ship Of Theseus
Kayak

KAYAK ONLINE

Website
Facebook

INSIDEOUT MUSIC ONLINE

Facebook
Website
YouTube
Shop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén