White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Volbeat komt met gelimiteerde vinyl van de debuutplaat

Leestijd: 2 minuten

Het was 2006. Smartphones waren nog niet de devices waar de muziek uit klonk en de Nintendo Wii kwam op de markt. Servië en Montenegro vallen uiteen, evenals het tweede kabinet van Balkenende. Dat jaar kwam een Deense band met een sterk debuut. Van die debuutplaat van Volbeat komt nu een gelimiteerde vinyl uit.

Die gelimiteerde vinyl van The Strenght/The Sound/The Songs van Volbeat komt op 26 maart uit via Mascot Label Group. De pre-order van deze bijzondere uitgaves is inmiddels van start gegaan. Check daarom deze link en bestel.

Volbeat vinyl

The Strenght/The Sound/The Songs

Volbeat had veel succes met deze plaat. Eén van de meest opvallende singles van deze release was ongetwijfeld ‘I Only Wanna Be With You’. Dat nummer, origineel van Dolly Parton, staat nog steeds symbool voor de kracht van Volbeat.

Inmiddels is Volbeat vele platen verder en heeft de band de grootste podia over de hele wereld gezien. In Nederland speelde Volbeat onder andere op Pinkpop en in de Ziggo Dome, terwijl in België de Denen bijvoorbeeld op Graspop Metal Meeting een prominente plaats heeft gehad. Die vijftien jaar sinds het uitkomen van de debuutplaat hebben de band dan ook veel successen opgeleverd.

Tracklist The Strenght/The Sound/The Songs

Side A:
1. Caroline Leaving
2. Another Day, Another Way
3. Something Else Or…
4. Rebel Monster
5. Pool Of Booze, Booze, Booza
6. Always, Wu
7. Say Your Number
8. Soulweeper

Side B:
1. Fire Song
2. Danny & Lucy (11 PM)
3. Caroline #1
4. Alienized
5. I Only Wanna Be With You
6. Everything’s Still Fine
7. Healing Subconsciously

Volbeat

Volbeat online

Website
Volbeat

MASCOT LABEL GROUP

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén