White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Wacken Open Air komt met de Wacken Wednesday

Leestijd: < 1 minuut

Het is vandaag woensdag en het nieuws wat vanuit het kamp van Wacken Open Air komt, betreft ook die dag van de week. Ja, Wacken Open Air komt met de Wacken Wednesday. 28 juli van komend jaar kan dus genoteerd worden in de agenda’s.

Die extra dag Wacken heeft direct ook al een mooie naam als headliner gekregen. Niemand minder dan Till Lindemann zal present zijn. De frontman van Rammstein zal namelijk met zijn project Lindemann de dag in vuur en vlam zetten.

Lindemann is niet de enige act van de Wacken Wednesday van Wacken Open Air. Ook Clawfinger en de winnaar van de metal battle 2019, Varang Nord, zullen een podium krijgen die dag. Daarbij heeft Wacken Open Air laten weten dat men ook nog een zeer speciale special guest in petto heeft. Daarover is verder nog niets bekend.

Wacken Wednesday

WACKEN OPEN AIR

Dit jaarlijkse festival in het gelijknamige plaatsje in Duitsland kon dit jaar ook niet doorgaan vanwege de coronapandemie. Het grootste metalfeest van Europa heeft echter de line-up van de editie van 2021 al wel flink vorm gegeven. Natuurlijk prijken daar ook grote namen uit de wereld van de stevige rock en metal die afgelopen editie zouden komen spelen. Daarbij is onder andere Slipknot als een van de headliners van dit feest gestrikt.

WACKEN OPEN AIR ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén