White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Corona-proof rocken op strand: X Raiders heeft video voor ‘Blood On the Beach’

Leestijd: 2 minuten

Het jaar begon zo mooi. Eerst een “ESNS Loudest” showcase, daarna de release van hun tweede album Weltschmerz ’89 met release party in de Melkweg en vervolgens een release tour van vijf weken door Nederland en Duitsland. Toch is ook voor X Raiders het touren helaas tot een halt geroepen. Inmiddels is de draad weer opgepakt. De shows zijn verplaatst en onlangs bracht X Raiders met een video voor Blood on the Beach, de nieuwe single en bonus track van Weltschmerz ’89 – Deluxe Edition.

Blood on the Beach gaat over het dubbelzinnige gevoel dat wij tijdens deze quarantaine zomer ervaren: Je wil de deur uit, maar hoe kan je rustig op het strand gaan liggen terwijl de hele wereld om je heen uit elkaar aan het vallen is?!” – Jeroen (gitaar)

WELTSCHMERZ ’89 DELUXE

De Deluxe versie maakt het album van X Raiders compleet, met de toevoeging van Ace of Spades (live in Wisseloord), Into the Darkness (live in de Melkweg) en bonus track Blood on the Beach, de track waar vandaag de video voor is uitgekomen.

Met de twee live nummers geven we onze fans hopelijk wat energie voor tijdens de concertloze zomer, en Blood on the Beach verwoordt het gevoel dat ik, en heel veel mensen met mij, de afgelopen maanden hebben. How can you chill, when there’s Blood on the Beach?” – Daniel (zang)

LIVE DATES

27-9-2020 Luxor live, Arnhem
2-10-2020 Iduna, Drachten
3-10-2020 Duycker, Hoofddorp
7-11-2010 Groene Engel (w/ Fleddy Melculy)
23-1-2021 Vorstin, Hilversum

X Raiders Weltschmerx '89
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén