White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

YOB trekt de komende tijd door Europa

Leestijd: < 1 minuten

Het zijn mooie tijden voor de liefhebbers van YOB. De band van Mike Scheidt staat voor de start van hun Europese tournee, waarbij ook het Verenigd Koninkrijk aangedaan wordt. Belangrijker is echter dat YOB ook naar Nederland en België gaat komen.

De Benelux wordt pas aan het eind van de lange tournee aangedaan. Op 22 mei speelt YOB in de Vera te Groningen. Twee dagen later is de Effenaar te Eindhoven aan de beurt. Via een bezoek aan Luxemburg komt de doom band ook in België. Daar spelen zij in Gent op een festival. Waar de tournee samen met Spirit Adrift zal zijn, geldt voor de show op het Dunk!Festival te Gent dat die band niet aanwezig is.

YOB live vanuit Saint Vitus Bar

Om de fans alvast lekker te maken, heeft de band ook een livevideo online gezet. Die video behoort tot het nummer ‘Upon The Sight Of The Other Store’. Het nummer is in de befaamde Saint Vitus Bar opgenomen. Die track staat overigens geheel opnieuw geremasterd op de hernieuwde uitgave van Atma. Die uitgave is via de webshop van Relapse Records te bemachtigen.

Yob 2022

YOB online

Website
Facebook
Twitter
Instagram

RELAPSE RECORDS ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
Webshop

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén