White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Your Highness walst alles ‘To Dust’ in nieuwe single

Het is Belgisch, het extreem heavy en het is niet de Rochefort 10. Juist, grote kans dat dan Your Highness genoemd wordt. Deze massieve rockers vinden het tijd voor nieuwe muziek. De single ‘To Dust’ die Your Highness online heeft gezet, behoort daartoe.

‘To Dust’ is namelijk de voorbode van de nieuwe ep die Your Highness gaat uitbrengen. Deze Belgen gaan namelijk twee ep’s op de wereld brengen. Als eerste komt op 30 juni The RagBag Vol.1 uit. Daarop is ‘To Dust’ te vinden. Check die track hier.

Het tweede deel van deze ep’s komt uit in het najaar. Die zal, niet echt verrassend, The RagBag Vol.2 gaan heten. Daarover zal tegen die tijd meer info bekend worden. Voor het eerste deel geldt dat er drie tracks op gaan staan. De fysieke verzamelaars moeten wel even beseffen dat Your Highness deze knaller van een ep uit gaat brengen in de digitale wereld.

De komende tijd zal Your Highness ook live nog te aanschouwen zijn. Kort na de release van de ep spelen de heren in de Kavka te Antwerpen. Ook staan zij komende zomer op Alcatraz. Kortom, ga dat zien.

Tracklist The RagBag Vol.1

1. To Dust
2. Done
3. Tie It Up

Your Highness online

Bandcamp
Facebook
Twitter
Instagram

Your Highness 2022
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén