White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Destruction – Born To Thrash (Live In germany)

Leestijd: 2 minuten

De thrashmetal van het Duiste Destruction behoeft geen verdere introductie. De band bestaat al sinds 1982 en vandaag de dag is de band nog altijd actief. Chapeau. Nuclear Blast vond het tijd om maar weer eens een live-album van de band uit te brengen. Ditmaal gebeurt dat in de vorm van Born To Thrash (Live In Germany). De opnames die je te horen krijgt stammen van het optreden tijdens PartySan Open Air vorig jaar en zijn verkrijgbaar in digitaal formaat, cd en vinyl.

Wat betreft de opnames, valt op dat het geluid cd-waardig is. De productie is krachtig en helder en wanneer je het publiek niet hoort, zou je denken dat je naar een nummer van een regulier album zit te luisteren. Tel daarbij op dat de heren strak en foutloos spelen en je zou denken dat deze ingrediënten de aanschaf van dit album rechtvaardigen. Als je een fan van het eerste uur bent zou ik zeggen ‘ja’, maar zo niet dan zou ik wel even twee keer nadenken voordat je tot aanschaf over gaat. Want ten tijde van de opnames, was men bezig met de promotie van Born To Perish, het album waarvan welgeteld twee nummers gespeeld worden; de titeltrack en ‘Betrayal’. Opvallend is verder dat het merendeel van de overige nummers ook al te vinden was op het Live Without Sense album uit 1989(!).

Al met al is Born To Thrash een aardige manier om de naam van Destruction warm te houden tijdens Corona-tijd, maar verplichte kost is het zeker niet. Hier onder vindt u de tracklist om zelf te kunnen bepalen of u tot aanschaf over wilt gaan.

Destruction - Born To Thrash (Live In Germany)

Tracklist Born To Thrash (Live In Germany)

  1. Curse the Gods
  2. Nailed to the Cross
  3. Born to Perish
  4. Mad Butcher
  5. Life Without Sense
  6. Betrayal
  7. Total Desaster
  8. The Butcher Strike Back
  9. Thrash Till Death
  10. Bestial Invasion

Destruction online

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén