White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Dreamarcher – A Fail of Design (single)

Als je jezelf laat inspireren door je woonplaats, dan ga je vaak ook op een bijzondere manier er tegenaan kijken. De vraag daarbij is ook of de artwork ook die plaats representeert. Op de cover van de single A Fail Of Design staat niet direct bouwkundig het meest geweldige gebouw, netjes gezegd.

Op deze single laat Dreamarcher horen wat men kan gaan verwachten van de nieuwe plaat. Dat album zal The Bond heten en net als deze single via Indie Recordings uit gaan komen. ‘A Fail Of Design’ laat horen dat Dreamarcher progressieve rock met metalinvloeden kan ombuigen tot emotionele muziek die doet denken aan Deftones, terwijl later in het nummer nog een toerijking wordt gedaan aan de black metal, waarbij de laatste paar noten ook nog sterk doen denken aan Radiohead. Die wending maakt de muziek uiterst interessant.

De single A Fail Of Design mag maar slechts één nummer zijn, het zorgt er wel voor dat Dreamarcher even brutaal de spotlight naar zich toetrekt. Als dit nummer exemplarisch is voor wat men op The Bond kan verwachten, komt er veel goeds aan met dat album.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén