White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Justify All Means – Power Inside EP

Leestijd: 2 minuten

Iets minder dan tien minuten. Dat is de speelduur van Power Inside van Justify All Means. Deze Nederlandse hardcore punk band schotelt in die tien minuten de liefhebber vier tracks voor. De ep Power Inside van dit Nederlandse gezelschap komt uit via WTF Records, wat natuurlijk eveneens Nederlands is.

Justify All Means

Justify All Means is ontstaan in 2014. De leden hebben de nodige ervaring in het genre opgedaan, want op hun cv prijken onder bands als Striking Justice, Real Hate en Total Chaos. Wie zich een beetje in die hoek verdiept heeft, weet al dat die op het puntje van de stoel kan gaan zitten.

Power Inside

De vier tracks knallen in hoog tempo door de speakers. Toch geldt dat het niet vier dezelfde nummers zijn. Opener ‘Power Inside’ is een energieke knaller, terwijl ‘Stop Fighting Wars’ een meer meeslepende track is. Als men daar overigens niet direct geneigd is om mee te gaan blèren, dan moet men even checken of alles verder wel goed gaat. Dit is namelijk fucking aanstekelijk. In dat kader moet ook afsluiter ‘Unleash The Beast’ niet vergeten worden. De meerstemmigheid is daarbij ook nog een belangrijke troef van deze heren.

Hardcore moet rauw, energiek en pakkend zijn. Die drie ingrediënten heeft Justify All Means op de ep Power Inside perfect met elkaar in balans gebracht. Dit soort bands maakt Nederland blij.

Justify All Means - Power Inside EP

Tracklist Power Inside

01. Power Inside
02. Stop Fighting Wars
03. Get The Fuck Out
04. Unleash The Beast

Justify All Means online

Facebook

WTF RECORDS ONLINE

Website


0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén