Reviews

Epica (NL)
7 uur 9 min geleden
Hillsphere (NL)
1 dag 10 uur geleden
Florian Grey (DE)
1 dag 12 uur geleden
Bombino (NER)
1 dag 15 uur geleden
Sick n' Beautiful (IT)
1 dag 17 uur geleden
Chelsea Grin (USA)
2 dagen 5 uur geleden
Crossfire (FR)
2 dagen 12 uur geleden
Vox System (BE)
2 dagen 13 uur geleden
Vera Jonas (HUN)
2 dagen 14 uur geleden
Powerwolf (DE)
2 dagen 14 uur geleden
Lich King (USA)
5 dagen 4 uur geleden
Sahon (KOR)
1 week 7 uur geleden
DevilDriver (USA)
1 week 1 dag geleden
Hyrgal (FR)
1 week 1 dag geleden
Unkh (NL)
1 week 2 dagen geleden
Cold Snap (HRV)
1 week 4 dagen geleden
Dead Cross (USA)
2 weken 4 dagen geleden
The Night Flight Orchestra (SWE)
2 weken 4 dagen geleden
Madball (USA)
2 weken 4 dagen geleden
Immortal (NO)
2 weken 6 dagen geleden
Mother Bass (NL)
2 weken 6 dagen geleden
Otzeki (UK)
2 weken 6 dagen geleden
Paradise Lost (UK)
2 weken 6 dagen geleden
Cayne (IT)
2 weken 6 dagen geleden
Helge Iberg (NO)
2 weken 6 dagen geleden
Marduk (S)
3 weken 17 uur geleden
Street Dogs (USA)
3 weken 1 dag geleden
Khemmis (USA)
3 weken 4 dagen geleden
Bekken & Gjems (NO)
3 weken 4 dagen geleden
Kornstad + Kork (NO)
3 weken 4 dagen geleden

Deze week barst in Portugal het hele gebeuren rondom het Eurovisie Songfestival los. Normaal valt dat buiten de doelgroep van hier. Dit jaar is het anders. De Hongaarse inzending is een heuse metalband. AWS. Komende donderdag spelen zij in de halve finale, waar ook de Nederlandse inzending Waylon staat. White Room Reviews sprak met AWS over het songfestival en meer. 
 

WRR: First, congratulations with winning the contest to go to the Eurovision Songfestival. Can you explain how did this happen?

Op 16 februari zal de wereld een nieuw geloof geboren zien worden: De Kerk Van Melculy. In dat kader sprak White Room Reviews met het brein achter dit geloof, Fleddy Melculy. Tevens doet een van zijn discipelen ook een woordje mee: Dikke Dennis. 

Check het interview hier:

Op 12 januari komt de Nederlandse metalband Bleeding Gods met het album Dodekathlon. Die plaat gaf een mooie reden om mastermind Ramon Ploeg in de dB's te Utrecht aan het woord te laten over de plaat. Check dat interview hier.

 

Onlangs verscheen het debuutalbum van Dead Cross. De naam mocht dan nog onbekend zijn in het land van de muziek, de leden zijn dat verre van. Met onder andere Mike Patton en Dave Lombardo in de gelederen kwam een overdonderend debuut tot stand. Een mooie reden om even kort met bassist Justin Pearson te spreken. 
 

WRR: 'Dead Cross can be seen als supergroup. How did this band get started?'

Eind april was White Room Reviews in Athene om aldaar met de zanger van de Griekse heavy metal band Reflection te spreken. Hun nieuwe album, Bleed Babylon Bleed, was het 50e album dat uit is gekomen op Pitch Black Records. Check hier het interview:

Afgelopen maand kwam de Franse metalband Karma Zero met een opvallende release. Monsters, welke in eigen beheer op de wereld werd losgelaten, is het resultaat van metal op een moderne wijze benaderen zonder de elektronica aan het geluid toe te voegen. White Room Reviews sprak met Karma Zero.
 

1.: Your next release, Monsters, sounds heavy in the most modern way of the word. What is the inspiration for you to make the music this way?

Komende vrijdag komt de Belgische metalband Spoil Engine met het album Stormsleeper. De schijf, welke uit zal komen via Arising Empire, gaf een mooie gelegenheid om met oerlid Steven 'Gaze' Sanders te praten over dit nieuwe hoofdstuk.
 
WRR: 'Jullie aankomende langspeler gaat uitkomen via Arising Empire. Wat kan men verwachten als deze schijf vergeleken wordt met The Art Of Imperfection?'

Nadat Ralph de Jongh op zaterdag 22 april in Hotel Tongerlo een spetterende show had gegeven ter opening van Blommenblues in Roosendaal, sprak White Room Reviews met de geboren Roosendaler. Dat interview is hieronder te zien. 

Op 18 maart speelt de Brabantse punktrots Trading The Crow op March Of The Black Horse. Het viertal zal daar de boel op stelten gaan zetten. White Room Review sprak met de band.

Adreswijziging

Let op: het adres van de redactie is veranderd. Check hiervoor 'contact', onderaan deze site. 

Like us on Facebook

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste muziekliefhebbers om ons team te versterken. Mail ons voor verdere informatie.

  • Sign in with Twitter

Zoek

Doorzoek White Room Reviews advanced