White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘A Crooked Melody’ nieuwe single Holding Absence

Leestijd: < 1 minuut

Het is de eerste nieuwe muziek van Holding Absence van 2023 en het zou de band gek zijn als daar geen mooie video bij gepresenteerd wordt. Die nieuwe muziek is de single ‘A Crooked Melody’ welke Holding Absence presenteert.

De video voor deze nieuwe single van Holding Absence is geregisseerd door Lewis Cater. De single is typisch zo’n track van deze band die de kwaliteit van de meeslepende refreinen goed in de picture zet. Om dat zelf te beoordelen, of om er van te genieten, kan de video hieronder gecheckt worden.

Reactie

Lucas Woodland, de frontman van Holding Absence, laat over dit nummer weten: “A Crooked Melody is simply a song about denial. It’s the lie we tell ourselves every night to help us sleep, but deep down we know the truth. The big difference between a crooked melody and a lie, however, is that it’s sweet, enchanting and easier to swallow.”

De single van Holding Absence is niet alleen op YouTube te zien middels de bovenstaande video. De track is ook via de overige streamingsdiensten beschikbaar. Om zelf de favoriete dienst te kiezen, kan deze link gevolgd worden.

Holding Absence 2023

HOLDING ABSENCE ONLINE

Instagram
YouTube

SHARPTONE RECORDS ONLINE

Website
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén