White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

AC/DC LANCEERT NIEUWE SINGLE-VIDEO ‘DEMON FIRE’

Nog meer nieuws uit Australië! Waar eerst hier op deze website al het nieuws rondom Victoria K gelezen kon worden, heeft ook AC/DC nieuws. Jawel, nieuws van de meesters henzelf. AC/DC brengt namelijk vandaag zijn nieuwe single-video ‘Demon Fire’ uit. Die single staat op het vorige maand verschenen (17e) studio-album ‘POWER UP’. Dat album si verschenen via Columbia Records/Sony Music.

‘Demon Fire’ is alweer de derde single van de kersverse plaat van AC/DC. Check daarom snel deze nieuwe track van Angus Young en zijn kompanen hieronder. Het kleurpatroon van die plaat wordt duidelijk voortgezet. wat direct ook voor een mooie vorm van sfeer zorgt.

‘POWER UP’

Voor dit album werkte de band opnieuw met producer Brendan O’Brien. werden ook ‘Black Ice’ (uit 2008) en ‘Rock Or Bust’ (2014) gemaakt. Volledig opgeladen voor het volgende decennium biedt AC/DC op het nieuwe album twaalf ijzersterke nummers. Daarop wordt met grote trots de eigen zo herkenbare sound en kenmerkende power opnieuw geëtaleerd.

‘POWER UP’ is beschikbaar in meerdere versies die verzamelaars en die-hard fans zullen doen watertanden. Daaronder zijn digitale, CD- en deluxe versies. Met als absolute klap op de vuurpijl de limited edition: een unieke luxe ‘POWER UP’-box als ultiem hebbeding voor de fan. Met een druk op de knop aan de zijkant van de box gaat het neon AC/DC-logo knipperen en knalt ‘Shot In The Dark’ direct uit de ingebouwde luidsprekers. De box bevat de CD in soft-pack met een booklet van 20 pagina’s met exclusieve foto’s. Daarbij komt ook een USB-oplaadkabel zodat de box altijd opgeladen en ingeschakeld blijft. Dat is voor zo’n uitgave natuurlijk wel uiterst handig en nodig.

AC/DC 2020

TRACKLIST Power Up

1.     Realize
2.     Rejection
3.     Shot In The Dark
4.     Through The Mists Of Time
5.     Kick You When You’re Down
6.     Witch’s Spell
7.     Demon Fire
8.     Wild Reputation
9.     No Man’s Land
10.  Systems Down
11.  Money Shot
12.  Code Red

AC/DC ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén