White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Victoria K komt in Januari met een DVD

Leestijd: 2 minuten

Het jaar 2020 was toch een mooi jaar voor de Australische symfonische metal band Victoria K. De groep rondom de gelijknamige zangeres zag namelijk via Rockshots Records hun album Essentia verschijnen, wat hun debuutalbum betekende. Die plaat werd in de verschillende uithoeken van de wereld goed ontvangen. Essentia krijgt in 2021 al een release die deze opvolgt. Victoria K gaat in januari namelijk een DVD uitbrengen. Daarmee begint het jaar voor deze Australische band en haar fans direct al goed.

De DVD die Victoria K in januari uit zal gaan brengen, bevat de beelden van de speciale show die de band in de ‘isolation sessions’ speelde. Daarom heet de release ook Live Isolation Concert. Die DVD zal gaan verschijnen op de laatste vrijdag van januari, de negenentwintigste.

Live Isolation Concert

De show is opgenomen ten tijden van Covid-19. Terwijl de pandemie over de wereld raasde, speelde Victoria K, waarin ook ex-Ne Obliviscaris Sheri Vengeance speelt, deze speciale show. Gedurende deze show komen alle nummers van het in april verschenen album Essentia aan bod. De tracklist. welke dan ook geen verrassing is, luidt dan ook als volgt:

  1. The Haunting
  2. Mist Filled Sky
  3. Forsaken
  4. Humanity
  5. Surreal
  6. Freaks
  7. Shroud of Solitude
  8. Lacuna
  9. Freedom Uncharted
  10. Matrix

Deze aanstaande DVD van Victoria K is al in de pre-order. Check die hier, want dan heb je deze nieuwe release van Victoria K tijdig op de deurmat. Overigens zal de show dan ook als digitale release te verkrijgen gaan zijn.

Victoria K Live Isolation Concert

VICTORIA K ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

Rockshots Records

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén