White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Amenra, Bad Nerves en meer voor Paaspop 2022

Leestijd: 2 minuten

Say whut? Echt waar? Fatboy Slim? Reinier Zonneveld? Heino? Lee Towers? Mental Theo? Maar ook Bad Nerves en Amenra; Hang Youth, Nona; GOOSE en het Britse Coach Party? Jazeker! Dat kan alleen maar op Paaspop: (dance/techno/schlager/pop) legendes naast een doomy post metalband; anarcho punkers; een pop/soulzangers; hardstyle en Britse powerpoppunk. Wie dat kan volgen, snapt Paaspop.

Ofwel: Paaspop kondigt weer 20 nieuwe fatte acts aan voor de eenmalige september editie op 3, 4 & 5 september 2021. Die wordt wel gewoon op festivalterrein De Molenheide in Schijndel gehouden. Check de namen: Fatboy SlimReinier ZonneveldHeinoAmenraAnno DominiBad NervesCoach PartyGoldbandGOOSEHang Youth¡Pendejo!Lee TowersMental TheoNonaPiledriver (STATUS QUO TRIBUTE)ProjectmanagerSound RushSpidergawdStones Sessions en TankZilla.

Eerder werden al onder meer André HazesAnoukChef’SpecialDanny VeraDavina MichelleDI-RECTDuncan LaurenceEpicaFrenna DeluxeKensingtonKraantje PappieKrezipLa PegatinaMaanMY BABYNetskyPaul KalkbrennerRolf SanchezSnelle & de Lieve Jongens BandSuzan & FreekTabitha en Typhoon bevestigd. Binnenkort worden weer nieuwe acts aangekondigd. Dat belooft ongetwijfeld ook weer veel goeds. De volledige line-up tot nu toe staat op de website. Check die site sowieso voor alle info.

Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat ’s lands mooiste festival niet traditioneel tijdens het paasweekend wordt gehouden. Paaspop kan dus ook omdenken.. Geen kickstart van de lente dus, wèl de apotheose en afsluiter van de zomer van 2021, die in stijl uitgeluid wordt en een diepe blijvende indruk zal maken. Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn. Weekendtickets en diverse dagtickets zijn al helemaal uitverkocht. Paaspop gaat ook in september dus hard.

Nieuw!: Ultimate Experience tickets voor maximaal comfort en luxe

Met dit 3-dagen ticket kan de bezoeker op een speciale parking dicht bij de ingang parkeren. Tevens krijgt de bezoeker via een speciale ingang razendsnel zijn festivalbandje voor toegang tot de exclusieve luxueuze Paaspop Lounge. Deze Paaspop Lounge is de perfecte plek om te ontspannen of om juist te netwerken, en de horeca is van bijzonder hoge kwaliteit. Zo wordt er speciaal bier gewoon in glas geschonken. Alleen dat is al een reden om dit te checken.

Vanuit die sfeervolle Lounge komt de bezoeker via een speciale doorgang direct op het prachtige hoger gelegen Skydeck. Dit balkon, middenin Paaspops indoor stadion Apollo, heeft zijn eigen high quality bar en een onvergetelijk uitzicht op het podium. Tel daar ook nog eens bij op dat de Lounge een eigen toiletvoorziening heeft. Hier staat alle info over deze luxueuze en bijzondere tickets.

Paaspop!

Sinds zijn eerste editie in 1979 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan van een populair regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openluchtevenementen behoort en even ongrijpbaar als onweerstaanbaar is. In 2019 verkocht Paaspop met een nieuw recordaantal van 90.000 festivalgangers opnieuw volledig uit. Records of geen records, Paaspop is elk jaar al een succes gebleken. Een succes waar de muziekliefhebber en de gezellige medemens dus bij moet zijn.

Bad Nerves Paaspop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén