White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Angelus Apatrida vlamt in video voor ‘Indoctrinate’

Het is een van de heetste uithangborden van de thrash metal uit Spanje: Angelus Apatrida. Die band gaat met een nieuwe langspeler komen. Van dat album heeft Angelus Apatrida een video voor de single ‘Indoctrinate’ online gezet. Check die video hieronder.

‘Indoctrinate’ is afkomstig van het album dat simpelweg Angelus Apatrida gaat heten. Die plaat verschijnt op 5 februari via Century Media. Via die platenmaatschappij zijn de voorgaande releases van deze metalband ook verschenen. De link naar de pre-order voor deze schijf is verderop in dit artikel te vinden. Eerst de video!

Angelus Apatrida geldt al jaren als een van de heetste bands als het op thrash metal aankomt. De band heeft in het laatste decennium flink van zich doen spreken. Ongetwijfeld gaat de band, zodra het weer kan, ook weer langs de Europese podia. Een aanrader om te bezoeken.

De plaat Angelus Apatrida

Angelus Apatrida is opgenomen door de band zelf. Dat proces heeft plaatsgevonden in september en oktober van afgelopen jaar. Daarbij kreeg de band de hulp van Juanan Lopez. De schijf is opgenomen in de Baboon Studios te Albacete, in hun thuisland Spanje. Voor het mixen en masteren is niemand minder dan Christopher ‘Zeuss” Harris in de armen genomen. Hij is bekend van groots werk voor onder andere Hatebreed, Shadows Fall en Rob Zombie. Hierdoor weten de metalheads al dat de sound van de plaat echt metal gaat zijn.

TRACKLIST ANGELUS APATRIDA

1. Indoctrinate (05:39)
2. Bleed The Crown (04:26)
3. The Age Of Disinformation (04:42)
4. Rise Or Fall (03:36)
5. Childhood’s End (03:49)
6. Disposable Liberty (04:21)
7. We Stand Alone (04:11)
8. Through The Glass (05:41)
9. Empire Of Shame (04:17)
10. Into The Well (05:47)

Check snel de pre-order, want die is al van start gegaan. De release zal verschijnen op cd, vinyl en digitaal. De vinylversie kan worden genoten in diverse uitvoeringen. Bekijk ze snel voordat ze op zijn.

Angelus Apatrida

ANGELUS APATRIDA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

CENTURY MEDIA ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén