White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Angelus Apatrida kondigt nieuwe plaat aan

Leestijd: 2 minuten

De Spaanse metaltrots Angelus Apatrida (“/ˈan-je-lus – a-ˈpa-tri-da/”) heeft laten weten dat er een nieuwe plaat aan gaat komen. Op 5 februari van 2021 gaat hun zevende album uitkomen. Via Century Media verschijnt dan de release die simpelweg Angelus Apatrida zal gaan heten.

Angelus Apatrida is opgenomen door de band zelf. In de maanden september en oktober is dat gebeurd. Daarbij kreeg de band de hulp van Juanan Lopez. De schijf is opgenomen in de Baboon Studios te Albacete, in hun thuisland Spanje. Voor het mixen en masteren is niemand minder dan Christopher ‘Zeuss” Harris in de armen genomen. Hij is bekend van groots werk voor onder andere Hatebreed, Shadows Fall en Rob Zombie.

Single

Angelus Apatrida heeft van de nieuwe plaat ook al de eerste single online gezet. De video voor ‘Bleed The Crown’ is hieronder te zien. Dat is het resultaat van het regisseurswerk van Fernando Morales.

“It’s really hard to choose what’s gonna be the first single of an album, which is a complete single by itself! ‘Bleed The Crown’ maybe is one of those classic Angelus Apatrida songs that unites energy, awesome riffs and catchy vocals that once you listen to it will stay in your head the whole day! Powerful song, screaming against dark powers pulling strings from above. A perfect appetizer of what’s coming next with our new album!”

Tracklist Angelus Apatrida

1. Indoctrinate (05:39)
2. Bleed The Crown (04:26)
3. The Age Of Disinformation (04:42)
4. Rise Or Fall (03:36)
5. Childhood’s End (03:49)
6. Disposable Liberty (04:21)
7. We Stand Alone (04:11)
8. Through The Glass (05:41)
9. Empire Of Shame (04:17)
10. Into The Well (05:47)
Check snel de pre-order, want die is al van start gegaan.

Angelus Apatrida

Angelus Apatrida online

Website
Facebook
Twitter
Instagram

CENTURY MEDIA ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén