White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Fuck The Facts kondigt nieuwe plaat aan

Leestijd: 2 minuten

Het was ergens in 2008, of 2009. Disgorge Mexico was in ieder geval de plaat die Fuck The Facts naar Europa bracht. In de Dynamo trof de ondergetekende de band, spelend met Antigama. Een goed gesprek met Topon Das volgde. Die band heeft nu laten weten dat er een nieuw album aankomt.

Fuck The Facts komt op 20 november met een plaat genaamd Pleine Noirceur. Dat album komt uit via een bijzonder label, namelijk hun eigen Noise Salvation. Liefhebbers van grindcore zullen al gaan watertanden bij het horen van dit nieuws.

De nieuwe plaat van Fuck The Facts is niet het enige goede nieuws wat telt, de band heeft ook een nieuwe single. ‘Ailleurs’ is na de titeltrack wederom een hint van wat komen gaat. Check deze single van Topon Das en zijn kompanen hieronder.

Fuck The Facts

De Canadese band Fuck The Facts is opgericht in 1997 door Topon Das. In Melanie Mongeon kent Fuck The Facts een frontvrouw met een strot om u tegen te zeggen. Mathieu Vilandre is het derde lid van de band. Hij was eerst de gitarist, maar is nu al een flink aantal jaren verantwoordelijk voor de drums.

Fuck The Facts komt met Pleine Noirceur met hun tiende langspeler. Dat is veel, maar niet als men het gaat vergelijken met de split-EP’s. Daarvan hebben deze Canadezen er ruim meer dan dertig op de wereld gebracht. Fuck The Facts geldt dan ook niet als een band die passief in de studio te werk gaat.

Tracklist Plein Noirceur

1. Doubt, Fear Neglect (6:47)
2. Ailleurs (1:17)
3. Pleine Noirceur (5:42)
4. Aube (1:24)
5. Sans Lumiere (4:23)
6. Sans Racines (0:38)
7. Everything I Love Is Ending (4:14)
8. A Dying Light (3:41)
9. Dropping Like Flies (4:04)
10. L’abandon (2:07)
11. An Ending (3:27)
12. _cide (3:59)

Fuck The facts

Fuck The Facts online

Website
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén