White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Conan brengt twee oude releases opnieuw uit

Het is goed nieuws voor iedereen die liever baadt in een moeras dan op het strand in de zon. Conan komt namelijk met twee heruitgaves van releases die niet meer op vinyl te verkrijgen waren. Jawel, het gaat dus om oude releases van deze snoeiharde Britten.

De releases die Conan opnieuw op de markt brengt zijn de ep Horseback Battle Hammer en Blood Eagle. Die eerste is verschenen in 2010, toen Conan nog geen langspeler uit had. De tweede was de tweede langspeler van de band en die kwam uit in 2014. Beide waren dus volledig uitverkocht op vinyl. Daarop zijn ze dus nu weer beschikbaar. Om ze te bemachtingen check dan deze link. Daar kunnen ook de andere releases aangeschaft worden, mocht dat nog niet gedaan zijn.

Reactie Conan

“We’re so happy to get Horseback Battle Hammer and Blood Eagle out there again. Both are long sold out, and often pop up in people’s ‘favourite Conan album’ lists, so it’s fun to let some new people discover them again.” Wat natuurlijk logisch is dat ze er blij mee zijn.

Ondanks dat Conan middels de heruitgave van deze releases even terug in de tijd gaat, is de toekomst ook mooi. Afgelopen jaar kwam Conan namelijk met Evidence Of Immortality. De zes tracks op dat album bewezen dat deze band nog steeds het zwaargewicht is dat de sludge, doom en stoner machtig bij elkaar brengt.

Conan 2023

CONAN ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén