White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Dave Lombardo terug naar Testament

Leestijd: < 1 minuten

Hij zat er in een ver verleden al even in, maar nu is Dave Lombardo opnieuw verbonden aan Testament. Dat is bekend gemaakt. Daarmee heeft hij de opdracht om Gene Hoglan op te volgen. Die was eerder ook al min of meer de voorganger van Lombardo. Wie weet zit er wel snel een nieuwe plaat is, al komt Titans Of Creation nog maar uit 2020.

Dat Dave Lombardo nu bij Testament neerstrijkt achter de drumkit, mag niet als een verrassing heten. In het verleden heeft hij bewezen de thrash goed in zijn aderen te hebben. Om nog even een beeld te schetsen van Dave Lombardo in Testament: check de show uit ’99 hieronder.

Over Dave Lombardo

Voor altijd zal Dave Lombardo verbonden zijn aan Slayer. Met die band maakte hij naam, om vervolgens na een tal van jaren ook nog even in terug te keren. Echter, hij is van vele markten thuis. Samen met Faith No More’s Mike Patton heeft hij Dead Cross, Mr. Bungle en Fantômas. Daarnaast is hij ook nog verbonden aan aan onder andere en Suicidal Tendencies. Kortom, het moge duidelijk zijn dat er nog tijd was wat gevuld moest worden, want Testament heeft dus ook zijn ‘ja’ gekregen.

Dave Lombardo

Testament online

Website
Twitter
Facebook
Instagram

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén