White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Defazer komt op 19 juni met ‘Burning Horizon’

Wie Defazer zegt, zegt koninklijke thrash metal. Deze Haagse formatie is een graag geziene gast op de bühne voor de metalhead. Hun liveshows zorgen ervoor dat de mensen weer weten waarom de thrash metal zo lekker is.

Die band heeft nu iets moois in het vooruitzicht. Op 19 juni komt Defazer namelijk met Burning Horizon. Die plaat zal zeven tracks gaan tellen is komt geheel in eigen beheer uit. Defazer heeft geen groot label nodig om hun thrash de wereld in te knallen.

Veel zaken uit het opnameproces zijn door de band zelf gedaan. De gitaren en bas zijn bijvoorbeeld in frontman William Carolina’s eigen studio opgenomen. Hij is tevens verantwoordelijk geweest voor het mixen van deze plaat. De mastering is gebeurd door Henk Koorn in de Sahara Studio te Den Haag.

Burning Horizon is tevens ook het laatste moment dat van de baslijnen van Maxime de Koning in Defazer genoten kan worden. Zij heeft inmiddels afscheid van de band genomen, doordat zij helaas andere prioriteiten kreeg. Dat maakt Burning Horizon extra speciaal.

Binnenkort kan hier de review voor dat album gelezen worden. Voor nu even eentje uit de oude doos:

144 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén