White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Droomeditie Paaspop met 90.000 bezoekers zeer geslaagd

236 acts; 17 podia & area’s; 3 dagen (waarvan de zater- en zondag uitverkocht); gemiddeld 23 graden; 11.000 kampeerders en opnieuw een recordaantal bezoekers – dit jaar maar liefst 90.000 verdeeld over drie dagen. Paaspop 2019 is daarmee de gedroomde kick off van het Nederlandse festivalseizoen en overtreft de hoog gespannen verwachtingen van de organisatie, artiesten en van de bezoekers.

Met nog een dikke muzikale climax als zondagavondprogramma -onder anderen HeideroosjesClean BanditSteel PantherPassenger25 Years Charly Lownoise & Mental Theo; en Ronnie Flex & Deuxperience nog voor de boeg als apotheose van een zonovergoten festivaleditie- mag Paaspop 2019 de boeken in als een droomeditie.

Paaspop: het Brabantse Las Vegas

Het “Brabantse Las Vegas” was afgelopen Paasweekend traditioneel weer het epicentrum van drie dagen en nachten theater, cabaret, stand-up comedy, high class entertainment en vooral veel, héél véél muziek in alle soorten & maten van grote (inter)nationale acts zoals Scooter, Kraantje Pappie, Within Temptation, Davina Michelle, Dropkick Murphys, Oscar and the Wolf, Clean Bandit en Ronnie Flex & Deuxperience.

Opnieuw heeft Paaspop op alle fronten een groei doorgemaakt. De open monden van bewondering en verbazing over de waanzinnig mooie aankleding van het terrein toverde een instant glimlach op het gelaat van de bezoekers. Trokken er in 2010 nog 9.000 bezoekers naar het toen nog tweedaagse festival (dus 18.000 in totaal); dit jaar verbrak het mooiste festival van Nederland opnieuw zijn eigen record door per dag 30.000 muziekliefhebbers (90.000 in drie dagen) het begin van de lente en van het Nederlandse festivalseizoen te laten vieren.

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén