White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Privé-concert van Mumford & Sons te winnen

Leestijd: 2 minuten

De Britse folkrockband Mumford & Sons geeft donderdag 9 mei een intiem privé-optreden, exclusief voor 3FM. Op een bijzondere locatie in Amsterdam speelt de band een akoestische set waar één gelukkige 3FM-luisteraar samen met 50 vrienden bij kan zijn.

Vanaf dinsdag 23 april kunnen Mumford & Sons fans zich aanmelden via de 3FM-app om kans te maken op deze unieke ervaring. Dit kun je doen door een app’je te versturen via de 3FM-app met de tekst ‘MEGA EXCLUSIVE + naam + leeftijd’, waarna je een bevestiging ontvangt. Vanaf 30 april t/m 6 mei kan het zomaar zijn dat je gebeld wordt om mee te doen aan de 3FM Linecheck. Je kunt de 3FM-app downloaden in de Apple Store en Google Play Store. PlayPlaySeek00:00Current time00:20Toggle MuteVolumeToggle Fullscreen

Op dinsdag 30 april begint de 3FM Linecheck. Wat dat inhoudt? Het doel is simpel: blijf zo lang mogelijk aan de 3FM telefoonlijn. Dit wordt je echter niet makkelijk gemaakt: de hele dag (en nacht) door kan er gecheckt worden of je nog “hangt” en wordt je gevraagd om een codewoord dat elke dag verandert.

Ook word je als deelnemer elke ochtend tijdens Sanders Vriendenteam uitgedaagd met een Mumford & Sons challenge. Val je af omdat je de challenge niet haalt of het codewoord niet weet? Dan kan een luisteraar deze plek innemen door in te bellen tijdens het liedje dat vanaf dat moment gespeeld wordt. In totaal zijn er constant drie luisteraars aan de lijn.

In de ochtendshow van Sander op 6 mei is er één luisteraar (van de drie) die het langst aan de lijn hangt, en die wint de 3FM Mega Exclusive met Mumford & Sons. It could be you… Download dus alvast de app en meld je op 23 april aan en zet jezelf op geïnteresseerd in ons Facebook-event om op de hoogte te blijven van de actie. 

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén