White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Eerste namen Wildfest 2021 bekend gemaakt

Ondanks dat het rare tijden zijn en dat er al menig editie van Wildfest daardoor is uitgesteld, heeft de organisatie toch grootse plannen voor 2021. Wildfest heeft namelijk voor die editie de eerste namen bekend gemaakt. Die beloven gelijk veel goeds.

Wildfest is het festival in België voor iedereen waarvan het hart sneller gaat kloppen bij sleaze, glam en melodieuze rock. Op 15 mei vindt de editie plaats in JC De Spiraal te Geraardsbergen. Er zijn dus meer redenen dan de Ronde van Vlaanderen om in het voorjaar naar Geraardsbergen te gaan. Saillant detail: JC De Spiraal ligt op loopafstand van De Muur. Dat terzijde.

Eerste namen

Zoals gezegd zijn dus de eerste namen voor Wildfest bekend gemaakt. Het Amerikaanse Kickin’ Valentina en het Franse Black Rain prijken groot op het affiche. Verder is daarop plaats voor het uit Italië afkomstige Speed Stroke en de Belgische bands Rebel’s End en Wildheart.

De informatie rondom Wildfest en al de bijbehorende activiteiten is te vinden op de vernieuwde website. Check die daarom snel.

Wildfest 2021

Zoals op de poster te lezen valt, komt er ook nog een officiële pre-party. Die zal op de vrijdag voor het festival gehouden worden. De details van deze aanvulling op dit feestje worden nog bekend gemaakt.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 White Room Reviews

Thema door Anders Norén