White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Eerste plaat in zestien jaar voor Sadus

Leestijd: 2 minuten

Het was 2015 toen de Amerikaanse band Sadus er de brui aan gaf. Twee jaar later kwam de band terug, met de kanttekening dat Steve DiGiorgio, een van ’s werelds beste en meest toonaangevende bassisten in de wereld van de metal, niet meer van de partij was. John Allen en Darren Travis zijn als duo met Sadus terug en hebben aangekondigd dat hun eerste plaat in zestien jaar eraan komt.

Die nieuwe plaat van Sadus zal The Shadow Inside gaan heten. Die release zal op 17 november van dit jaar via Nuclear Blast wereldkundig worden. Het hing natuurlijk al wel in de lucht, want eerder dit jaar maakte Nuclear Blast bekend dat Sadus een platencontract bij hen had getekend.

Om die aankondiging kracht bij te zetten en om de mensen die het niet zouden geloven te overtuigen, heeft Sadus van die aankomende plaat een eerste single online gezet. Dat nummer heet ‘Ride The Knife’. Dat is overigens niet de eerste nieuwe muziek van Sadus, want in 2022 kwam de band met ‘It’s The Sickness’. Dat nummer zal ook present zijn op The Shadow Inside. Check dan ook hier de tweede single van dat album.

Reactie

Darren Travis zegt:

I am giddy with excitement for this album to be unleashed upon the world. With the help of the entire Nuclear Blast team, we will bestow a hugely anticipated release of The Shadow Inside!!  THANK YOU for your interest in our little band for all these years. I hope you will find the same release of excitement that WE DO!! The love of METAL is the only reason for SADUS!! Thank you ALL for the undying SUPPORT!!!! Fucking SADUS!!

Voor wie echt niet kan wachten en bang is dat die de nieuwe plaat van Sadus mis gaat lopen, is dit album al in de pre-order. Check daarvoor deze link.

Sadus - The Shadow Inside

Tracklist The Shadow Inside

1. First Blood
2. Scorched And Burnt
3. It’s The Sickness
4. Ride The Knife
5. Anarchy
6. The Devil In Me
7. Pain
8. No Peace
9. New Beginnings
10. The Shadow Inside

Sadus online

Bandcamp
Facebook
Instagram
X / Twitter

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén