White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Emphasis met nieuwe zanger naar nieuwe release

Leestijd: 2 minuten

Estland. Een mooi land dat ligt tussen de Golf van Riga en de Finse Golf met als hoofdstad Talinn. Dat land is ook het land van de metalband Emphasis. Die band heeft nieuws, want Emphasis gaat met een nieuwe release komen en die is met een nieuwe zanger in de gelederen.

“Anna’s departure was a real challenge for us that changed Emphasis completely from a musical point of view. After several musical experiments with jazz on our previous record “Soul Transfer” we decided to move towards art rock and … now we’re thrilled to announce our new vocalist – Deniss “Bowrush” Burashnikov (Asankheya, Metallicity). His voice timbre fits perfectly into the new material, as well as his natural poetic talent that went into writing the lyrics for the upcoming EP. Welcome on board, Denny!” Dat laat de band weten.

Deniss vervangt Anna

Zoals in het bericht te lezen valt, is de wijziging in de line-up wel opvallend. Emphasis zag Anna vertrekken als vocaliste in deze progressieve metalband. Deniss Burashnikov moet het gat dat zij achterliet opvullen. Het is zaak om de twee niet met elkaar te vergelijken.

En zoals gezegd komt Emphasis dus met een nieuwe zanger in de gelederen met een nieuwe release. Die release betreft de EP Spiral Of Time. Dat album zal digitaal uit gaan komen. Spirit Of Time zal zes tracks gaan bevatten.

Emphasis 2020

Emphasis online

Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén