White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Epica deelt akoestische versie ‘Abyss Of Time’

Leestijd: 2 minuten

De symfonische metalband Epica is in deze tijden veel in het nieuws. Gelukkig is dat wel allemaal positief. Omdat men nog meer nieuws zo voor de kerstdagen in petto heeft, knalt met er nog een nieuwe single in. Althans, nieuwe? Dat is die niet helemaal. ‘Abyss Of Time’ wordt door Epica in de nieuwe video op een akoesische manier aangevlogen.

‘Abyss Of Time’ is in de heavy versie te vinden op de aankomende langspeler van Epica. Die heavy versie is in oktober van dit jaar al uitgekomen. Die plaat gaat Omega heten en verschijnt 26 februari van aankomend jaar via Nuclear Blast. Dat album wordt de opvolger van het zeer goed ontvangen The Holographic Principle. Die release is eveneens via Nuclear Blast uitgekomen.

Epica

De band van Mark Jansen en Simone Simons gaat mooie tijden tegemoet. Het was namelijk 2002 toen de band werd opgericht door de eerstgenoemde. Dat betekent dus dat het mooie jubileum van de twintig jaren in de wereld van de metal niet ver weg is. In dat jubileumjaar zal Epica sowieso op tournee gaan met Apocalyptica. Dat nieuws werd onlangs bekend gemaakt. Ongetwijfeld zal men Omega dan ook aan bod laten komen in de setlist.

De nieuwe plaat van Epica is inmiddels al in de pre-order. Check de verschillende versies middels deze link. Op die manier kan men zichzelf verzekeren dat de release eind februari op de deurmat ligt. Deze release belooft namelijk op voorhand weer een hele mooie te gaan worden.

Epica - Omega

TRACKLIST OMEGA

01  Alpha – Anteludium
02  Abyss Of Time – Countdown To Singularity
03  The Skeleton Key
04  Seal of Solomon
05  Gaia
06  Code Of Life
07  Freedom – The Wolves Within
08  Kingdom Of Heaven, Part 3 – The Antediluvian Universe
09  Rivers
10  Synergize – Manic Manifest
11  Twilight Reverie – The Hypnagogic State
12  Omega – Sovereign Of The Sun Spheres

EPICA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén