White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Equilibrium’ nieuwe video EnigmA Experience

“Probably the coolest music video ever made.” Dat zegt Mr. Dango over de video voor ‘Equilibrium’ van Enigma Experience. Oké, misschien is hij niet helemaal neutraal, maar feit is dat de video gezien moet worden. Kijk daarom snel hieronder.

Nu de video voor ‘Equilibrium’ van Enigma Experience gezien is, even een update over hoe het ook alweer zat. Afgelopen jaar was deze band er ineens. Hun fuzzy rock was op de debuutplaat, Question Mark, zo overdonderend dat de ondergetekende hem uitermate hoog op het eindlijstje van 2020 opnam. Sterker nog, volgens hem was het één van de drie beste platen van dat jaar.

Enigma Experience

Enigma Experience is dus de band waarin onder andere Mr.Dango, bekend van Truckfighters, speelt. De groep zag hun debuutplaat verschijnen via Fuzzorama Records en had in onder andere ‘Lonewolf’ en ‘The Zone’ al eerder momenten waar de spotlight van het wereldwijde web naar hen toe werd gericht. En, nu is er dus ‘Equilibrium’. Mocht de video voor dat nummer nog niet gezien zijn, scroll dan echt even naar boven. Anders wordt er weldegelijk iets gemist.

Enigma Experience - Question Mark

TRACKLIST QUESTION MARK

Realityline (10:55)
Lonewolf (04:05)
Mighty Mind (04:08)
Corruption (07:47)
Equilibrium (03:57)
In my mind my secret place (06:48)
The Z (02:48)
The Zone (07:05)

ENIGMA EXPERIENCE ONLINE

WEBSITE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM

FUZZORAMA RECORDS ONLINE

Website
Webshop

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén