White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Extra show voor Bettie Serveert in Utrecht

Leestijd: < 1 minuut

De indierockband kondigde al een exclusieve show in Amsterdam in Paradiso aan en wist dit razendsnel uit te verkopen. Op veler verzoek komt Bettie Serveert daarom voor een extra show naar TivoliVredenburg in Utrecht op 13 oktober 2023. De kaartverkoop gaat 22 februari 2023 om 11.00 uur van start via de site van TivoliVredenburg

Om het 30-jarige jubileum van het debuutalbum “Palomine” van Bettie Serveert te vieren werd eerder al een show in Amsterdam in Paradiso aangekondigd. Deze was echter binnen enkele uren uitverkocht. De band ontving veel berichten van teleurgestelde fans, waarna is besloten een extra show te organiseren in Utrecht.

Palomine

De shows staat volledig in het teken van het album “Palomine” en wordt aangevuld met favorieten van zowel de band zelf als van hun fans. Tijdens de show is de “Palomine (30th year anniversary)” vinyl verkrijgbaar, inclusief de  ‘Brain-Tag’ 7” die dertig jaar geleden ook bij de oorspronkelijke persing zat.

Bettie Serveert staat 13 oktober 2023 in Utrecht, TivoliVredenburg. Tickets zijn vanaf 22 februari 11:00 uur te bestellen via de website van TivoliVredenburg.

Over de band

Bettie Serveert is een Nederlandse alternatieve en indierockband uit Arnhem. Hun debuutalbum Palomine werd goed ontvangen in het Verenigd Koninkrijk waar het op #122 belandde in de UK Albums Chart en in de Verenigde Staten. Ook het tweede album Lamprey kwam in de UK Albums Chart terecht en wel op #117.

Bettie Serveert online

Website
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén