White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Extra ‘The Symphonic Synergy’ show Epica

Leestijd: < 1 minuut

Eerder deze maand kondigde de Nederlandse metalband Epica de twee spraakmakende ‘The Symphonic Synergy’ -shows aan voor volgend jaar. De een is op vrijdag 20 september 2024 in AFAS Live te Amsterdam, en de ander op zaterdag 7 december 2024 in Auditorio Nacional in Mexico-Stad. Bij die laatste locatie, in Mexico dus, zijn 10.000 plaatsen beschikbaar. Groots dus. Deze shows komen met een orkest en een koor voor een grootse beleving.

Omdat de eerste AFAS Live-show in no-time uitverkocht, besloot de band gehoor te geven aan het verzoek van de fans van Epica om een tweede ‘The Symphonic Synergy’ -concert aan te bieden. Deze zal plaatsvinden op donderdag 19 september 2024 in AFAS Live te Amsterdam. Een dag dus voor de eerst aangekondigde datum.

Frontvrouw Simone Simons: „Dit is niet te geloven: onze ‘Symphonic Synergie’ show in the AFAS Live is uitverkocht. Natuurlijk willen wij dat zo veel mogelijk Epicans dit live kunnen ervaren en daarom gaan we een tweede show in de AFAS doen. Veel dank aan alle Epicans; jullie zijn te gek!”

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor dit toegevoegde 2e concert start a.s vrijdag 24 november om 10.00 uur. Via deze link komt men bij de juiste verkoop.

Epica Symphonic Synergy

EPICA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén