White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

KK’s Priest heeft ‘Brothers Of The Road’ online

Zijn vertrek uit Judas Priest in 2011 ligt bij sommige mensen nog steeds gevoelig. Samen met Rob Halford behoort hij voor velen tot de kern van die band. Inmiddels heeft K.K. Downing zijn heil in een nieuwe band gevonden. Onder de noemer KK’s Priest heeft hij nu de single ‘Brothers Of The Road’ online gezet.

‘Brothers Of The Road’ heeft KK’s Priest niet zomaar online gezet. De band gaat in het najaar met de debuutplaat komen. Op 1 oktober verschijnt namelijk Sermons Of The Sinner. Dat album verschijnt via Explorer1 Music Group. Check hier eerst de nieuwe single van KK’s Priest.

Over KK’s Priest

K.K. Downing is niet het enige lid van deze band die banden heeft, of had, met Judas Priest. Als zanger heeft hij namelijk Tim ‘Ripper’ Owens aan zijn zijde. Die heeft Judas Priest ook nog een klein decennium aangevoerd, totdat Rob Halford weer in beeld kwam. Drummer Les Binks heeft ook nog een blauwe maandag in Judas Priest gespeeld. Hij is op de platen van eind jaren ’70 te horen.

Naast deze ex-Judas Priest-leden kent de groep ook nog een zeer ervaren bassist. Dave Ellefson van Megadeth hoeft geen introductie meer. De andere gitarist in de band is dan ook de meest onbekende. Dat is namelijk A.J. Mills van Hostile. Die kent Downing dan weer, omdat hij twee van diens albums heeft geproduceerd. In deze line-up is men dus de metalwereld opnieuw aan het veroveren.

KK's Priest

KK’s Priest online

Website
Twitter
Facebook

Explorer1 Music Group online

Website

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén