White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Komatsu komt met nieuw album, single online

Leestijd: 2 minuten

2020 was het jaar van corona en 2021 wordt het jaar van Komatsu. Althans, als het aan deze uit Eindhoven afkomstige band ligt. Komatsu komt dan met een nieuw album, waarvan de eerste single inmiddels al het wereldwijde web op is geknald.

Op 5 februari zal Komatsu via Heavy Psych Sounds hun vierde album uit gaan brengen. Die schijf zal Rose Of Jericho gaan heten. De plaat is opgenomen in Studio Iglesias van Peter van Elderen, bekend van Peter Pan Speedrock.

Komatsu heeft in ‘Stare Into The Dawn’ de eerste single online staan. Die kan via de Soundcloud van het label beluisterd worden. Duidelijk is dat de mix van stoner en metal gewaarborgd blijft bij deze Eindhovense formatie. Dit nummer is overigens de openingstrack van Rose Of Jericho.

Komatsu - Rose Of Jericho

Komatsu

Deze Eindhovense band is zo’n tien jaar geleden opgericht. Een jaar later verscheen hun eerste EP, maar in 2021 bereikte zij een groter publiek middels het krachtige Manu Armata. Daarna is het hard gegaan met dit viertal. Vele spraakmakende shows met gerenommeerde bands als Queens Of The Stone Age, Truckfighters en Peter Pan Speedrock gingen gepaard met nog meer sterke releases. Recipe For Murder One en A New Horizon lieten het publiek voor Komatsu alleen maar groter worden. Nu komt deze band dus met een vierde plaat.

Tracklist Rose Of Jericho

1. Stare Into The Dawn
2. Solitary Cage
3. The Suit
4. Blood Moon
5. Son Of Sam
6. Rose Of Jericho
7. Blackbird
8. Call Of The Wolves
9. Om

Komatsu

Komatsu online

Website 
Facebook 
Instagram
Twitter

Heavy Pscyh Sounds online

Website
Facebook 
Bandcamp
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén