White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Lullaby’ nieuwe video Aevum

Leestijd: < 1 minuut

Nee, het gaat hier niet om een cover van The Cure. ‘Lullaby’ is namelijk ook de opener van de meest recente langspeler van de Italiaanse symfonische metalband Aevum. Rondom die track van Glitch is er nu nieuws. Aevum heeft namelijk een video voor ‘Lullaby’ online gezet.

De video voor ‘Lullaby’ is gemaakt door Violex Video. De track onderstreept het meerstemmige karakter van Aevum, waarbij Hydra zorgt voor de mannelijke vocalen en Lucille Nightshade voor de vrouwelijke tegenhanger daarvan. Check de video voor die track van Aevum hier.

Over Aevum

De Italiaanse symfonische metalband Aevum is opgericht in 2007. In de loop der jaren zijn er de nodige wisselingen en toevoegingen geweest. Zo is de drummer van het gezelschap pas sinds dit jaar bij deze uit Turijn afkomstige groep. Onlangs verscheen via Darktunes Music Group Glitch. Die plaat is de vierde langspeler van deze veelkoppige band. Het is tevens de opvolger van de in 2020 uitgekomen langspeler Multiverse. Gezien dat Aevum nu de nieuwe plaat al uit heeft, geeft blijk van dat zij tijdens de hele coronaperiode niet stil heeft gezeten. Dat valt te prijzen. In die tijd heeft de groep ook een aantal singles al de wereld ingeslingerd, waardoor de groep goed in de picture is gebleven.

Aevum 2022

Aevum online

Facebook
Twitter
Bandcamp
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén