White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Meshuggah heeft nieuwe single online

Leestijd: < 1 minuut

Na ‘The Abysmal Eye‘ en ‘Light The Shortening Fuse‘ heeft Meshuggah een nieuwe gigant van een single online. Ditmaal gaat het om het nummer ‘I Am That Thirst’, welke inmiddels via de verschillende streamingsdiensten te beluisteren is.

Zoals gezegd is het al de derde single die Meshuggah van de aankomende langspeler prijs geeft. Over exact een week, op 1 april dus, komt Meshuggah met die langverwachte nieuwe plaat. Immutable verschijnt dan via Atomic Fire Records. Check hier eerst de nieuwe single.

OVER IMMUTABLE

De nieuwe langspeler van Meshuggah wordt de opvolger van het erg goed ontvangen The Violent Sleep Of Reason. Die plaat kwam alweer in 2016 uit. Dat Immutable dan ook een van de platen is waar het metalpubliek hoge verwachtingen bij heeft, is dan ook logisch.

De plaat is opgenomen in hun thuisland Zweden. Voor het afmixen heeft Meshuggah de handen ineen geslagen met Vlado Meller. Die kan gekend worden van zijn werk voor onder andere MetallicaRage Against The Machine en System Of A Down. Ook dat schept natuurlijk de nodige verwachtingen.

Meshuggah - Immutable

TRACKLIST IMMUTABLE

01. Broken Cog
02. The Abysmal Eye
03. Light The Shortening Fuse
04. Phantoms
05. Ligature Marks
06. God He Sees In Mirrors
07. They Move Below
08. Kaleidoscope
09. Black Cathedral
10. I Am That Thirst
11. The Faultless
12. Armies Of The Preposterous
13. Past Tense

MESHUGGAH ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

ATOMIC FIRE RECORDS ONLINE

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén