White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Musicon pakt in de zomermaanden uit

Leestijd: 2 minuten

Dat van 17 juli jullie Musicon weer gaat starten met concerten voor de liefhebber van de heftigere muziek, was al bekend. Acrid (17 juli) en Ten Ton John (24 juli) hebben de eer vroeg op de lijst te staan. Inmiddels is duidelijk dat Musicon veel meer goeds voor de liefhebber van het betere gitaarwerk in petto heeft.

Callous Intent

Op vrijdag 31 juli heeft Musicon Callous Intent op het porgramma staan. Deze metalband uit Zuid-Holland barst van de ervaring. De leden hebben allemaal meer dan twee decennia aan muzikale bagage in hun rugzak. Callous Intent vaart wel op eigen werk, maar durft het ook aan om de bezoeker te verrassen met een cover.

Of er op 31 juli een cover in zit, kan men alleen weten als men erbij is. Kaarten kosten slechts €7,50 en zijn alleen vooraf te bestellen via deze link.

Wound Collector

Vrijdag 7 augustus gaat men internationaal. Die vrijdag staat namelijk Wound Collector geprogrammeerd. Deze band komt speciaal vanuit België naar Den Haag voor deze show.

Wound Collector staat bekend om hun death metal. Echter, dat deze niet standaard is, kan vooraf duidelijk worden gesteld. Wound Collector maakt ook gebruik van de diensten van een saxofonist. Eerder dit jaar kwam Depravity uit via Rotten On The Core Records. Dat album zal ongetwijfeld ook aangedaan worden op deze 7e van augustus.

Indien men nu al nieuwsgierig is geworden naar hoe dit klinkt: kaarten zijn voor €10 te koop via deze link. Alleen middels een vooraf besteld ticket kan men binnen.

Changing Tides

De 14e van augustus wordt een Brabants uitstapje. Dan komt Changing Tides in de Musicon spelen. Deze jonge band mixt de moderne elementen van de metal, zoals de metalcore en deathcore, tot een actieve sound. Waar vorig jaar nog de eerste EP gelanceerd werd, kwam er dit jaar nog een single uit.

Kaarten voor de show van Changing Tides kosten €7,50. Hier geldt wederom dat men deze vooraf moet aanschaffen om binnen te komen. Een ticket kan middels deze link verkregen worden.

Musicon & White Room Reviews

Voor wie het nog niet wist: Musicon en White Room Reviews hebben ook de handen ineen geslagen voor iets moois. Op 20 en 21 maart van 2021 zal White Room’s Loud & Heavy worden georganiseerd. Binnenkort zal de ijzersterke line-up voor de liefhebber van het luidere gitaarwerk bekend worden gemaakt.

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
30 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén