White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Zakk Sabbath komt met grootse ode aan debuutplaat Black Sabbath

Zakk Wylde, Blasko en Joey Castillo. Niet drie van de minste uit de wereld van rock en metal. De eerst genoemde geldt als vooraanstaand gitarist van onder andere Black Label Society en voorheen Ozzy Osbourne. De tweede heeft naam gemaakt als bassist van Ozzy Osbourne en Rob Zombie en de derde als drummer van onder andere Queens Of The Stone Age.

Deze drie topmuzikanten vormen samen de tributeband Zakk Sabbath. Dat deze band zich richt op Black Sabbath, mag geen verrassing zijn. Omdat de debuutplaat van Black Sabbath dit jaar vijftig jaar geleden uitkwam, eert Zakk Sabbath dat album in september.

Dan zal deze band met het album Vertigo komen. Die plaat, welke uit zal komen via Magnetic Eye Records, is genoemd naar het label waarop de debuutplaat van Black Sabbath verscheen: Vertigo Records. De tirbuteplaat heet dus geen Black Sabbath.

Omdat de liefhebber van het betere gitaarwerk nu waarschijnlijk al onrustig op de stoel heen en weer schuift, staat ‘Black Sabbath’ online. Check hier de versie van Zakk Wylde.

Tracklist

1) Black Sabbath
2) The Wizard
3) Wasp / Behind the Wall of Sleep / N.I.B
4) Wicked World
5) A Bit of Finger / Sleeping Village / Warning

Meer over Zakk Sabbath/Magnetic Eye Records

www.zakksabbath.com
www.facebook.com/officialzakksabbath
www.magneticeyerecords.com

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
26 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén