White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

March Of The Black Horse: Bedankt!

Gisteren vond er in de Black Horse een geslaagde vierde editie van March Of The Black Horse plaats. Waar de ervaren metalbands Radiathor en Our Hate de dag op sterke wijze afsloten, begon de storm der heavy muziek met Stormram en Hadana. Beide speelden hun eerste show en maakten hiermee indruk.

Ondanks de personele problemen wist Emergendizer het publiek met een greep uit de metalhistorie goed te vermaken. Dat leverde de eerste pit van de dag op. Het blackmetalduo van Doodswens raakte iedereen tot diep in zijn ziel, terwijl Embers Of Oblivion liet blijken te mogen gaan denken aan grotere shows.

Naast zeven voortreffelijke bands was ook de metalbingo wederom een succes. Mede dankzij Drankenhandel Van Dorst waren er mooie prijzen te vergeven, waar de metalheads vurig op hoopte.

Dit alles kon plaats vinden dankzij geluidsman Rom de Leeuw en het team van de Black Horse. Dat het een succes is geworden, is vooral te danken aan het opgekomen publiek. Daarom bedankt namens Jeroen en de ondergetekende. Tot volgend jaar!

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén