White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe namen voor Alive Festival

De organisatie van het Alive Festival, welke voorheen Rock Alive heette, heeft een mooie aankondiging gedaan. Lees het onderstaande bericht vanuit hen daarom goed.

Het is even stil geweest rond ons festival, maar dat zegt zeker niet dat we stil gezeten hebben. Noem het stilte voor de storm. We hebben namelijk weer een aantal mooie acts vast weten te leggen voor de komende editie. Acts die absoluut de diversiteit van het festival zullen onderstrepen. Van ingetogen luisterliedjes tot ska, van een talentvolle humorist tot een gelauwerde folkzanger. De line-up is een weergave van wat we willen uitstralen als festival, een plek waar iedereen welkom is. Welke smaak of voorkeuren je ook hebt.

Zo zijn we zeer opgetogen dat we Draw the Parade (NL) mogen aankondigen! Dat staat elke keer weer garant voor een feestje. Of wat te denken van Paul Field (UK), een icoon binnen de muziekscene en medeverantwoordelijk voor vele bekende hits van internationale artiesten. Of laat je meevoeren in de verhalen die verteld worden in de liederen van Rodney Cordner (IE), en door Johan Jeras (NL) of Martijn Krale (NL). En over verhalen gesproken, niemand vertelt ze met meer humor dan de leukste Fries op aarde Jacob Spoelstra (NL).

En dat zijn slechts een aantal voorbeelden. Daarnaast zijn ook de volgende bands en artiesten toegevoegd aan de line-up: NoButs (NL)AutumnBoy (UK)Daniel Marx (NL), Unbagged (DE), Noctulux (NL)MyParable (NL) enAshes Emblaze (DE).
 
Samen met de artiesten die al eerder aangekondigd zijn is het wel duidelijk, deze editie beloofd een gevarieerd programma met voor iedereen interessante acts en een gezellige sfeer.
 
Het fraaie festivalterrein met bos, strand, zwemwater en camping dragen bij aan ons doel: jou een ideaal festival en een toffe ervaring geven.
 
De kaartverkoop is gestart via www.alivefestival.nl/tickets Meer informatie kun je vinden op: www.alivefestival.nl of www.debetteld.nl
 
Alive Festival 2019
Vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 | De Betteld Zelhem, Nederland
Met o.a.: Jerusalem, Paul Field, het Larry Norman Tribute, The Bowery, Rodney Cordner, Detritus en Holy Blood
 
Aanvang vrijdag: 18.00 uur
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén