White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single Mancuerda; EP in aantocht

Leestijd: 2 minuten

Er is veel goed nieuws vanuit de Haagse death metal band Mancuerda. Dit brute viertal heeft namelijk de afgelopen tijd niet stilgezeten. Natuurlijk was de band, met inmiddels bassist Donny in de gelederen, alweer op het podium te vinden, onder andere in Musicon. Echter, de band heeft ook nieuw materiaal. Daarvan heeft Mancuerda een eerste single online gezet.

Die nieuwe single van Mancuerda heet ‘Feed Her To The Pigs’. Het nummer geeft direct een goed beeld van wat er verwacht kan gaan worden van de aankomende release. Natuurlijk is death metal niet voor de tere zieltjes, maar zelfs de bijbehorende video kent nog leeftijdsgrens. Dat zegt genoeg. Voor iedereen die boven de achttien is en wel tegen een stootje kan, geldt dat deze hieronder te zien is. Je bent gewaarschuwd.

Meer dan single

Mancuerda heeft aan de redactie laten weten dat deze single niet op zichzelf staat. Het kwartet heeft namelijk meer nieuwe muziek geschreven én opgenomen dan deze single alleen. Dit jaar zal er dan ook een nieuwe EP gaan verschijnen. Die release gaat vier nummers tellen en die EP komt zowel op tape als op cd uit.

Dit zal niet in eigen beheer gebeuren want Mancuerda heeft eveneens aan de redactie laten weten dat de uitgave via zowel de platenmaatschappijen Brutal Insanity als Seeds Of Doom Records zal gaan verschijnen. Ongetwijfeld gaat er nog meer nieuws in die aanloop naar deze uitgave volgen, maar voor nu is het genieten van Mancuerda met de varkens.

Mancuerda

Mancuerda online

Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén