White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Now And Forever’ nieuw voorproefje aankomende release Tremonti

Leestijd: 2 minuten

Komende vrijdag komt Tremonti alweer met de vijfde studioplaat. Op die dag zal via Napalm Records Marching In Time gaan verschijnen. Tremonti heeft met ‘Now And Forever’ een nieuw voorproefje op het wereldwijde web gezet.

‘Now And Forever’ van Tremonti is voorzien van een lyricvideo. Die is op zijn beurt op YouTube te zien. De zwart-wit kleuren in de video onderstrepen het karakter van het nummer. Check dat maar snel hieronder in de video.

Over Tremonti

Eigenlijk moet de introductie overbodig zijn, want Tremonti is natuurlijk de band van gitarist Mark Tremonti. Hij maakte naam met Creed om vervolgens met Alter Bridge de kroon van de hedendaagse hardrock al talloze op te hebben. Waar hij daar samen met Myles Kennedy schittert, weet Tremonti ook zonder zijn trouwe kompanen de aandacht flink naar zich toe te trekken.

Marching In Time wordt alweer de vijfde plaat van Tremonti. All I Was was in 2012 zijn eerste soloplaat. Dat geeft weer dat Mark Tremonti geen stilzitter is, gezien Alter Bridge ook nog de nodige release in deze periode uit heeft gebracht. Ongetwijfeld zal de nieuwe plaat ook weer flink gaan rocken.

Tremonti - Marching In Time

Tracklist Marching In Time

 1. A World Away
 2. Now And Forever
 3. If Not For You
 4. Thrown Further
 5. Let That Be Us
 6. The Last One Of Us
 7. In One Piece
 8. Under The Sun
 9. Not Afraid To Lose
 10. Bleak
 11. Would You Kill
 12. Marching In Time

Tremonti online

WEBSITE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM

NAPALM RECORDS ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén