White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Epica lanceert eigen bier

Leestijd: 2 minuten

Het is al een heel episch jaar voor de Nederlandse metalgrootheid Epica, om er maar even een cheesy woordspeling in te gooien. Nu wordt het jaar nog legendarischer voor het zestal. Na de release van een dijk van een plaat, is er nu ook iets heel anders krachtigs. Epica heeft namelijk haar eigen bier.

Dat is niet alleen goed nieuws voor iedereen die van de specialere bieren houdt, maar ook voor iedereen die iets met Epica heeft. Kortom, iedereen die van beide houdt, zal in de zevende hemel zijn. Epica heeft hun bier gemaakt in samenwerking met de Belgische brouwerij Kazematten. Het bier kent 5,4% alcohol en is goed doordrinkbaar. Het zachte mondgevoel brengt ook nog aroma’s van tropisch fruit met zich mee. Dat klinkt goed dus.

Epica bier

Reactie

Gitarist Isaac, de enige Belg in het gezelschap, zegt: “Being born and raised in Ypres (Belgium), and having seen the rich history of Belgian craft beers, I didn’t have to think twice to accept the proposal of my hometown brewery to create a custom EPICA lager beer. Together with the team at Kazematten, who have been perfecting the recipe with passion, knowhow and tremendous craftsmanship for the last 18 months, we came up with this easy to drink and unbelievably smooth 5,4% beer. Tasting the final result sure put a smile on the faces of everyone in the band, and we all quickly grabbed another one.”

Epica - Omega Alive - Live

EPICA

De band van Mark Jansen en Simone Simons gaat mooie tijden tegemoet. Het was namelijk 2002 toen de band werd opgericht door de eerstgenoemde. Dat betekent dus dat het mooie jubileum van de twintig jaren in de wereld van de metal niet ver weg is. In dat jubileumjaar zal Epica sowieso op tournee gaan met Apocalyptica. Dat nieuws werd onlangs bekend gemaakt.

EPICA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén