White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Rockband Live naar geliefd Paradiso

Leestijd: < 1 minuut

De Amerikaanse rockband +LIVE+ speelt op dinsdag 2 juli in Paradiso. Het concert is onderdeel van een reünie tour, waarmee +LIVE+ in 2017 op Pinkpop en in 2018 op Bospop te zien was. De kaartverkoop start op zaterdag 9 februari om 10:00 via paradi.so/LIVE

Er zijn maar weinig bands die zoveel tijdloze popnummer hebben gemaakt als +LIVE+. De Amerikaanse rockband rond zanger Ed Kowalczyk grossiert in ijzersterke melodramatische popsongs, waarin stevige gitaarrifs centraal staan.

+LIVE+ brak in 1994 door met de hits ‘I Alone’, ‘All Over You’, en ‘Lightning Crashes’. Later behaalden ze grote successen met ‘The Dolphin’s Cry’, ‘Run To The Water’ en ‘Overcome’. De band stond meerdere malen op Pinkpop en ook in de Grote Zaal van Paradiso voelt +LIVE+ zich thuis: In 2008 verscheen het livealbum ‘Live At The Paradiso, Amsterdam’. Na meer dan tien jaar keert +LIVE+, in originele bezetting, terug in Paradiso.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén