White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Sabaton headliner zondag Graspop in plaats van Aerosmith

Leestijd: < 1 minuut

Aerosmith heeft zijn komst naar Graspop Metal Meeting 2022 helaas moeten annuleren. Achter de schermen heeft de organisatie er alles aan gedaan om een waardige vervanger te vinden. Dat was alles behalve een makkelijke opdracht. Maar niet getreurd: GMM heeft een band van formaat weten te strikken. “The Swedish War Machine” komt terug naar Dessel. Sabaton is de nieuwe headliner op de zondag van Graspop!

Het tiende album van Sabaton, The War to End All Wars, komt uit op 4 maart 2022 via Nuclear Blast en die plaat zal natuurlijk op Graspop ook aan bod gaan komen. Het nieuwe conceptalbum werd geschreven en opgenomen in 2021, in volle Corona pandemie. De elf gloednieuwe nummers geven een diepgaande inkijk in wreedheden, mirakels en gebeurtenissen in de context van WO I die de band nog niet had belicht. De eerste single beloven al veel goeds.

Sabaton 2022

Alle namen en tickets

Het belooft weer een schitterende passage van het Zweedse pantserbataljon te worden. Benieuwd wat ze nu weer uit hun helm gaan toveren? Je ziet het op Graspop Metal Meeting 2022! Klik HIER voor een overzicht van alle namen die tot nu hun komst hebben bevestigd. De ticketverkoop van GMM blijft lopen als een trein. Er zijn enkel nog dagtickets voor vrijdag beschikbaar. Koop je tickets nu HIER.

MEER INFO

www.graspop.be – www.ticketmaster.be

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén