White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Sepiroth komt in juni met derde langspeler

Dat het onrustig is in Sliedrecht en omgeving, moge duidelijk zijn. Sepiroth gaat namelijk met een nieuwe plaat komen en dat is dan weer iets waar de metalhead reikhalzend naar uitkijkt. De derde langspeler van Sepiroth zal Condemned To Suffer gaan heten.

Condemned To Suffer zal uitkomen via Petrichor. Dat wordt de eerste langspeler met zanger Nico Munnik en bassist Bruno Bakker in de gelederen. Zij maakten op Uninvolved, welke alweer in 2015 is uitgekomen, nog geen deel uit van Sepiroth.

Thematiek

Voor hun tweede langspeler heeft Sepiroth een thematiek gebruikt die hier en daar gevoelig kan liggen. De brute death metal op Uninvolved staat in het teken van de Joegoslavië-oorlog en haar verschrikkingen. Daar weten de mensen van het Nederlandse leger natuurlijk ook alles van.

De nieuwe plaat staat niet in zijn geheel in het teken van één thema. Drummer Damiën Kerpentier heeft de redactie laten weten dat Condemned To Suffer deels zal gaan over medische experimenten. Er gaan ook tracks op die plaat staan die over het falen van de mensheid gaan. Mooie vooruitzichten dus.

De release, die zowel op LP als op CD zal verschijnen, is zowel qua mixen als masteren onder handen genomen door Mendel bij de Leij. Dan weet de liefhebber al dat het qua sound meer dan goed moet zitten. Kortom, genoeg om naar uit te kijken.

Sepiroth - Condemned To Suffer

Tracklist Condemned To Suffer

45362971N126375544E 0:48
Embedded Defect 3:50
Agonizing Subjection 4:07
Six Times a Charm 4:34
Condmened to Suffer 4:03
Destined Between the Eyes 3:52
Psuedoscience 1:08
Selective Apocalypse 3:54
Pulmarary Barotrama 3:26
River of Perdition 4:21

Sepiroth online

Website
Facebook
Instagram

Sepiroth
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén