White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Slayer wordt geëerd middels de Kerst-interpretatie van Sleigher

Nee, het is niet de eerste band waarbij aan Kerst wordt gedacht en, nee, de groep komt ook niet samen voor Kerst. Althans, niet op muzikaal gebied. Toch worden Slayer en Kerst aan elkaar verbonden. Slayer wordt immers middels de samenwerking Sleigher op een Kerst-achtige wijze geëerd.

Sleigher heeft namelijk een klassieker van Slayer omgetoverd tot een retestrakke kersthit. ‘Seasons In The Abyss‘ heet in deze versie ‘Seasons Greetings In The Abyss’. Echter, de track is meer dan de klassieker van Slayer, want alle kerstclichés komen aan bod en zelfs Wet Wet Wet mag nog een knipoog verwelkomen. Kortom, George Michael en Mariah Carey eat your heart out want hier komt Sleigher.

Sleigher?

Ja, Sleigher dus. Wie de video bekijkt, zal de nodige muzikanten herkennen. De zanger is Rody “Angel Of Breath” Walker van PROTEST THE HERO en de tuba (yes tuba!) wordt gespeeld door HAKEN drummer Ray “Nin Blood” HearneCRADLE OF FILTH‘s Dani-el “Awaits” Firth en INHUMAN CONDITION drummer Jeramie “Klerry” Kling vormen de ritmesectie en special guest Jordan “Captor Of Synth” Rudess van DREAM THEATER komt nog even een solo op zijn keyboard spelen.

Op deze manier wordt Slayer een genot voor tijdens Kerst. Voor de puristen die gelijk mee willen zingen, zijn er ook de teksten bijgevoegd. Sleigher gebruikt namelijk ietwat andere woorden dan Tom Araya destijds deed. Kersthit van 2021.

Sleigher
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén