White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Steel Panther: nieuw album en nieuwe single

Leestijd: 2 minuten

Sunset Strip, Las Vegas.
Opblaaspoppen.
Pornoster Juelz Ventura.
Bergen coke.
Stripclub The Crazy Horse.
Russische roulette.
A Little White Chapel.
The Palazzo.    
Chris Kael (FFDP).
Lizzy Borden (Lizzy Borden).

Ofwel: de Amerikaanse glamrockhelden van Steel Panther hebben een gloednieuwe single-video uit…

‘All I Wanna Do Is Fuck’ heettie, voluit met ‘Myself Tonight’ nog als epiloog.

‘All I Wanna Do Is Fuck’ staat op het nieuwe vijfde studio-album ‘Heavy Metal Rules’ dat op vrijdag 27 september verschijnt en dat -net alle overige Steel Panther albums- tot aan het gaatje gevuld is met catchy party hardrock met puur hedonistische songteksten.

Wat moet je verder nog meer weten?

Nou, dat dit steeds populairder wordende L.A. viertal bestaande uit frontman Michael Starr, gitarist Satchel, bassist Lexxi Foxx en drummer Stix Zadinia deze maand 2 NL shows geeft; te weten op vrijdag 19 juli op de Zwarte Cross en de dag erna, zaterdag 20 juli, op Dynamo Metal Fest.

En dat deze nazaten van Mötley CrüeVan HalenKiss en van Def Leppard zelfs in barre #metoo-tijden fluitend wegkomen met over-the-top seksistische songtitels als ‘Asian Hooker’, ‘Party All Day (Fuck All Night)’, ‘It Won’t Suck Itself’, ‘Gloryhole’, ‘Bukkake Tears’, ‘Gangbang at the Old Folks Home’ en ‘You’re Beautiful When You Don’t Talk’.

Sterker nog: het bewijst vooral dat veel vrouwelijke fans (“Fanthers”) de Dikke Knipoog heel goed snappen. Niet voor niets staan ze tijdens een show massaal tegen het podium gedrukt om topless op het podium te mogen komen dansen.

De Nobelprijs voor de Literatuur zal Steel Panther ook met het nieuwe album ‘Heavy Metal Rules’ weliswaar dit jaar niet winnen (noch uitgenodigd worden op een jubileumfeestje van maandblad Opzij), maar dat ze stilaan doorgroeien naar headline-posities van grote outdoor (zomer)festivals is een feit.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén