White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Stormram heeft nieuwe single online

Leestijd: < 1 minuut

‘Wat moet je doen in tijden van corona?’ Dat zou een gedachte kunnen zijn die ontsprongen is in de hoofden van de leden Stormram. Deze Utrechtse band is daarom de studio in gedoken om een track op te nemen. Die nieuwe single van Stormram heet ‘Captured’ en is inmiddels online te vangen.

Nikky en haar mannen staan voor een felle, energie vorm van metal die op het kruispunt van de crossover en thrash te vinden is. Waar voorheen nog andere stijlen van invloed waren op de sound van Stormram, lijkt de richting waar deze op wilt nu definitief te zijn. Check hier de nieuwe single van Stormram:

Stormram live

Net als elke band staat Stormram te trappelen om weer live op de bühne te mogen staan. Voor deze band staat dat gepland voor komende vrijdag. Dan speelt Stormram in het voorprogramma van hun vrienden van Grindpad. De Musicon is dan de plaats van bestemming.

Echter, men moet onder een steen hebben geleefd wilt men niet weten dat er voor over enkele ogenblikken weer een persconferentie op de planning staat in verband met nieuwe maatregelen. Het is te hopen dat Covid-19 en zijn virusvriendjes geen roet in het eten gooien voor Stormram en al die andere bands en podia.

Stormram
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén