White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Vltimas kondigt nieuw album aan

Leestijd: 2 minuten

Blasphemer maakte naam als gitarist in Mayhem, niemand hoeft te vertellen dat drummer Flo Mounier en Cryptopsy haast één zijn en dat David Vincent met Morbid Angel generaties verrijkte. Samen vormen zij Vltimas en die band heeft laten weten dat er een nieuw album aankomt.

Dat nieuwe album van Vltimas zal Epic gaan heten en zal gaan verschijnen via Season Of Mist. De epische mars van deze extreme metalband in de donkere hoek van het genre zal op 15 maart dus vervolg gaan krijgen. Dan zal die plaat uit gaan komen. In de verschillende formaten is die al wel in de pre-order. Check daarvoor deze link.

Om de liefhebbers al extra lekker te maken voor dit nieuwe album, heeft Vltimas al een eerste wapenfeit middels de single ‘Miserere’ wereldkundig gemaakt. Daarbij behoort ook een heuse videoclip, naast het feit dat de track op de streamingsdiensten staat. Check die clip dan ook hier.

Reactie

The world throws us all trials and tribulations constantly,” zegt VLTIMAS. “We use this angst as a weapon in our art to score the apocalypse“. De band gaat dus met een opvolger komen voor het machtige Something Wicked Marches In. Die plaat stamt inmiddels alweer uit 2019, welke tevens ook de enige release van deze band is. Mede daarom zal men reikhalzend naar Epic uitkijken.

Vltimas - Epic

Tracklist Epic

1. Volens Discordant (1:02)
2. EPIC (4:35)
3. Miserere (3:51) 
4. Exercitus Irae (4:01)
5. Mephisto Manifesto (05:05)
6. Scorcher (03:21)
7. Invictus (5:30)
8. Nature’s Fangs (3:52)
9. Spoils of War (5:54)

Vltimas online

Bandcamp
Facebook
Instagram

SEASON OF MIST ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

Vltimas
Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén