White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

De Staat, Red Fang en meer voor Nirwana Tuinfeest

Nadat op 15 december Flogging Molly, Wolfmother, First Blood, Vipers (Queen) en In Your Honor (FooFighters) vol trots bekend zijn gemaakt, mogen er nu weer 14 prachtige namen aan worden toegevoegd voor Nirwana Tuinfeest 2020!

Waar voor de vrijdag al First Blood bekend was, is met De Staat de eerste headliner en tevens afsluiter van de dag geboekt. Samen met Danny Vera, Red Fang, Bökkers, Temple Fang en Cords by Simone zijn nu 7 van de 10 namen voor de vrijdag bekend. Bij de 3 nog bekend te maken namen zit ook de mede headliner voor deze dag!!

Voor de zaterdag waren al Flogging Molly en Wolfmother bekend gemaakt. Met Snelle & Live Band, Sloper, Blanks, Son Mieux, Bad Nerves, Speedmobile, Bizkit Park en Mark Lada’s Golden Arches is de zaterdag op 1 naam na helemaal compleet. Deze laatste naam heeft de eer om deze prachtige dag te openen.

Traditiegetrouw is de zondag gereserveerd voor de beste tributebands uit heel Europa. Nadat eerder Vipers (Queen) en In Your Honor (Foo Fighters) bekend waren gemaakt, volgen de andere namen binnenkort.

Inmiddels is de voorverkoop al ruim een maand geleden van start gegaan en kan gesteld worden dat deze onwaarschijnlijk hard gaat! Nirwana Tuinfeest 2020 vindt plaats op 14, 15 & 16 augustus 2020 in Lierop! Voor meer kaarten en info: www.nirwanatuinfeest.nl

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén